Instagram Facebook email ArrowDown ArrowLeft ArrowRight Back to top of page

KyllingfrikadellerKyllingfrikadeller skal smage af noget  og der ér altså noget med fjerkræ, hvidløg og estragon! Prøv selv.

Du skal bruge:

1/2 kg hakket kylling
2 æg
1,2 dl mælk
1 dl rasp
1 spsk paprika
1,5 tsk estragon
2 fed presset hvidløg
1 tsk salt

Husk også:

Olivenolie til at stege i

Sådan:

Bland farsen, gerne med fingrene. Lad den hvile, mens du gør tilbehøret klar.
Steg så frikadellerne i olivenolie. Panden skal have middelvarme, så de bliver gennemstegte og får en fin farve.

Tilbehør:

Kartofler, enten i både eller fx som røsti (revne kartofler, 1 æg, krydderier, stegt på panden).
Salat.
Yoghurt rørt med hvidløg og mynte.

 

Gem

Måske også noget for dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *