
Der er ikke mange flødesaucer her på bloggen. Men jeg blev nødt til at gøre en undtagelse med kylling i paprika. Den har den helt perfekte balance mellem fløde og frisk syre – og den får ekstra intensitet med soltørrede tomater. Vi elsker den – prøv selv, så ved du hvorfor!
Opskriften stammer fra Karin, der lavede den bedste firmafrokost, jeg nogensinde har kendt. Faktisk var det lidt en udfordring at få hende til at lave den samme ret to gange – hun syntes, det var sjovere at eksperimentere. Men med kylling i paprika-flødesauce gjorde hun en undtagelse. Hårdt presset. Og heldigvis.

Hurtig aftensmad med kylling i paprika-flødesauce!
Du har aftensmad på under en time – og det kan gå endnu hurtigere, hvis du lige forbereder lidt i forvejen: Mariner kødet i køleskabet fx om morgenen, og find brød frem, så det bare skal varmes.
Sådan en god gryderet skal selvfølgelig have noget godt at suge sovsen med – prøv fx med naan brød eller de her mættende pandebrød. Eller bare med ris eller flutes.

Jeg synes, der skal noget grønt til også, og denne gang faldt jeg over et stort bundt asparges, der fik en tur på grillpanden. Men den er også god med fx grønne bønner eller broccoli.
Andre forslag til aftensmad med kylling
Da mine piger var små, spiste vi usandsynligt ofte kylling til aftensmad. Så jeg har virkelig været omkring mange retter med kylling, og et par af dem er også havnet her på bloggen.
Du kan fx prøve:
- Kyllingefilet i ovn – med lækkert grønsagstilbehør
- Kyllingetærte – den bedste tærte til dine kyllingerester
- Kyllingefrikadeller – godt krydrede
- Thai pulled chicken – til vafler eller wraps
Virkelig lækker, hurtig og velsmagende ret. Har lavet den et par gange og er ret vil med frisk båndpasta til. Tak for opskriften!
Hej Ditte, dejligt at høre. Og ja, garanteret god med båndpasta – der kan suge saucen med op :-) Tak for din kommentar, den blev jeg glad for! Kh Bodil