Instagram Facebook email ArrowDown ArrowLeft ArrowRight Back to top of page

Min madblog startede i 2010, da min ældste datter pakkede tæt på 20 års liv og glade dage i 5 propfulde flyttekasser (og lidt til). Fik eget dørskilt, SU-lån og køleskab. Og snart efter begyndte at ringe, når hun stod nede i Netto. I Lyngby. For hvad var det nu, der skulle i lasagnen, bollerne, salatdressingen?

Hyggeligt var det. Men. Vi kunne jo godt finde på andet at snakke om, så jeg ikke skulle stå på hovedet i opskriftsbunken hver gang.

Derfor blev opskrifterne til en madblog, i første omgang med alle de hjemlige hits. Og efterhånden med alle mulige nye opfindelser og fristelser.

Flexitar, pescatar, cookietar – eller bare madglad

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg elsker grønt og lever kødløst en del af ugens dage. Det kan du se på opskrifterne. Men hist og her finder du også en fugl eller en fisk. Eller en sjælden gang noget firbenet, når det stikker mig.

Plus selvfølgelig bagværk. Boller og kage. Og mere kage. Her er det jo rigtig nemt at være vegetar. Har du tænkt over det?

Husholdningslærerindens datter

Selv har jeg fået madglæden (og -metoderne) ind med modermælken. Siddet på køkkenbordet og stukket fingrene i alt, hvad min mor – husholdningslærerinden – eksperimenterede med. Når jeg da ikke havde for travlt med at undersøge skålen med pandekagedej nedefra. Med et lidt for forudsigeligt resultat.

Mine egne 3 piger er vokset op med både køkkenglæde og køkkenpligter, og mad er stadig højt på dagsordenen, når vi ses. Så hvis du også er madglad, siger jeg bare: Velkommen i klubben!

Kærlig hilsen – og velbekomme!

Bodil

PS. Har du spørgsmål eller kommentarer – så skyd dem endelig af sted, fx i kommentarfelterne. Det vil bare være hyggeligt :-)