Følg med her:

Vil du ha' flere opskrifter i samme stil?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Pasta med fisk er aftensmad på en halv time. Du får både fisk, grønt og pasta i én simpel ret, der smager af en portion mere.
Pasta med fisk er en lynhurtig og lækker måde at få fisk på menuen – og mad på bordet, også på en travl tirsdag. Der er mad på en halv time, og du får både fisk, grønt og pasta i én simpel ret, der smager af en portion mere.
Hvis du justerer, kan tiderne ændre sig.
Ideen fik jeg efter et besøg hos en italiensk restaurant på Frederiksberg. Mine forventninger var ikke så høje på forhånd – bedømt udefra – men punkt 1 er det virkelig et hyggeligt sted. Punkt 2 brugte de friske råvarer. Og punkt 3 – det kan smages! Maden smagte skønt, og den blev serveret rygende varm på varme tallerkner. Lige som det skal være.
Hvis du er mere til fisk med kartofler til – så tjek den pandestegte kulmule. Den er også inspireret af et restaurantbesøg, men dengang var det på det nedbrændte (men nu heldigvis genopstandne!) Svinkløv Badehotel.
Eller en anden favorit herhjemme: En stegt mørksej med karry og ris. Karrysovsen er lavet på æble, grønsager og kokosmælk, og den giver mig minder om barndommens karry. Altså – sprødstegt fisk, smagfuld karry og ris til.
Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)