Følg med her:

Vil du ha' flere opskrifter i samme stil?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Vegetarisk pasta med ratatouille er en nem pastaret - og hold da op, hvor den smager fantastisk. 40 minutter, så er der mad.
Ratatouille er en fantastisk – og samtidig enkel – fransk opfindelse, men det skal jo ikke forhindre nogen i at variere den lidt. Her har den fået et par små twists, der gør den til en rigtig crowd pleaser. En børnevenlig pastaret, hvor de voksne sandelig også får smag for alle pengene.
Jeg har toppet min ratatouille op med fløde og revet parmesan – som både giver smag og den uimodståelige cremede fornemmelse.
Hvis du har lyst til lidt ekstra smag eller fylde i din ratatouille, så se under opskriften.
Hvis du justerer, kan tiderne ændre sig.
Pasta med ratatouille er en robust ret, som du sagtens kan give et par ekstra ad-ons. Prøv fx med:
Jeg ved godt, mange elsker at lave en one pot pasta, fordi det er så dejligt nemt. Jeg gør det også selv ind imellem. Men hvis du vil ha’ den fulde smag af grønsagerne, skal de tilberedes hver for sig. Når du bager squash og aubergine, koncentrerer du smagen, og stegeskorpen giver smag. På samme vis smager løg og hvidløg bedre stegt end kogt.
Og en hemmelighed mere, som ikke er spor hemmelig:
Brug gode, smagfulde ingredienser. Økologiske grønsager smager typisk af mere end de konventionelle – og indeholder mere tørstof. Jeg havde lige fået varer fra Fresh.land med både auberginer, squash og cherry tomater, og der havde været tilbud på de gode Mutti-tomater. Så er man godt begyndt.
Uden pasta? Ratatouille-saucen er lige så skøn bare spist med et godt stykke madbrød, fx et ciabatta.
Uden fløde? Du kan sagtens udelade fløden og bare lade parmesanen give den cremede følelse.
Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)