Følg med her:

Vil du ha' flere opskrifter i samme stil?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Agurkesalsa er en frisk og nem salsa, der smager skønt som tilbehør til fx fisk, spicy aftensmad og grillmad.
Vil du gerne ha’ lidt grønt tilbehør, der passer godt til både det krydrede køkken, fisk, grill og kød – så er agurkesalsa et nemt og hurtigt valg.
En agurkesalsa smager ikke meget bedre end den agurk, du bruger, og derfor anbefaler jeg, at du bruger økologisk agurk. En økologisk agurk er typisk mindre vandet end de konventionelle, og det giver meget mere smag.
Det kan også være, du foretrækker at fjerne nogle af kernerne i agurken. Smagen sidder især i den faste del af agurken.
Hvis du justerer, kan tiderne ændre sig.
Jeg bruger lidt frisk chili i min agurkesalsa – det smager skønt og ser dejlig friskt ud. Men! Husk at tjekke, hvor stærk din chili er, før du bare fyrer løs. Jeg plejer at skære min chili igennem og bare lige duppe en finger på skærefladen og smage. Nogle gange smager det som rød peber – andre gange begynder øjnene at løbe.
Du kan også vælge at tilsætte lidt hvidløg, hvis det passer til din ret.
Jeg bruger agurkesalsa til lidt af hvert:
Du kan også bruge agurkesalsaen som fyld i en spidskålssalat. Bare snit et halvt spidskålshoved ret fint, og vend agurkesalsaen i. Så har du lidt mere fyldigt tilbehør.
Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)