Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Agurkesalsa - nemt grønt tilbehør

Agurkesalsa

Antal 4 personer
Forb. tid 10 minutter

Ingredienser

  • 1 agurk (økologisk smager bedst)
  • 1 rødløg
  • ½ rød chili (ca.)
  • ½ bundt frisk koriander (alternativt bredbladet persille)
  • 2 spsk frisk limesaft
  • 3 spsk olie
  • 1 fed hvidløg (evt.)
  • salt

Dine egne noter

Tilberedning

  • Skær agurk i tern på ca. 1 cm. Skær rødløg og chili i fine tern. Hak koriander forholdsvis fint. Bland i en skål. Husk at tjekke, hvor stærk din chili er, før du blander den i!
  • Tilsæt limesaft, olie og evt. hvidløg, vend rundt og smag til med salt. Er den for syrlig, giv den lidt ekstra olie. Den må gerne trække en time i køleskabet, før du serverer.