Følg med her:

Vil du ha' flere opskrifter i samme stil?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Fetacreme med hvidløg er en simpel og lækker dip - perfekt som tilbehør, til snacks og tapas. Snup opskriften her.
Fetacreme er så nem og så lækker, at du får lyst til at lave den igen i morgen. Jeg laver min fetacreme med hvidløg, og du kan variere den med friske krydderurter og andre smage i det uendelige.
Jeg bruger den både som selvstændig dip med lidt brød til – og som tilbehør.
Hvis du justerer, kan tiderne ændre sig.
Fetacremen er perfekt tilbehør til alverdens ting:
Nu er det fristende at tro, at fetacreme kun er til græsk mad. Men faktisk er grundingredienserne i fetacremen så basic, at du nemt kan twiste smagen til andre køkkener. Eller bare til din smag. De er alle virkelig gode som dip til ovnstegte kartofler og bare til snacks (gulerodsstave, agurkestave, grissini, chips, rugbrødschips, you name it).
Prøv fx:
Italiensk: Langtidsbagte tomater og basilikum
God til fx aubergine caponata
Græsk: Mynte, persille, citronskal og lidt citronsaft, måske ekstra hvidløg?
God til lam og græske squashfrikadeller
Fransk: Frisk esdragon, paprika, lidt hvidløg
God til fx kyllingefrikadeller
Dansk: Persille, dild, kværnet peber – uden hvidløg
God til fx fisk og nye kartofler.
Lige et par tips om ingredienserne til din fetadip:
Hvis du bruger krydderurter – brug dem friske frem for tørrede. Så har de en aroma og fylde, du aldrig får med de tørrede.
Her kan du se dippen med langtidsbagte tomater og basilikum.
Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)