Har du kedeligt rugbrød i skabet? Og savner du en sprød snack? Så er det tid til rugbrødschips!
Supernemme chips af daggammelt rugbrød
Rugbrødschips er næsten nemmere at lave end det er at gå ned og købe dem. Og det er i hvert fald meget, meget billigere. Det vigtigste er, at du har købt et helt rugbrød, altså ikke i skiver. For du skal selv skære det i ultratynde skiver. Så er det nemmest at få dem sprøde.

Chips mod madspild
Jesper, min bedre halvdel, har den gode vane at tage overskydende rugbrød med hjem fra sin frokostordning. Hvis vi ikke kan spise det hele, bliver resten til rugbrødschips. Vores lille aktion mod madspild :-)
Hvad kan du bruge rugbrødschips til?
Eller skal vi sige: Hvad kan du ikke bruge rugbrødschips til? Jeg bruger dem fx til:
Holdbarhed for rugbrødschips
Opbevar dine hjemmelavede chips i en lufttæt beholder, fx et glas med skruelåg. Så holder de sig sprøde i ugevis. Og HVIS du nu ikke fik lavet dem helt sprøde i første omgang, eller de alligevel er blevet lidt triste – så giv dem 5 minutter ved 150 grader. Knas – så er de sprøde igen.