Følg med her:

Vil du ha' flere opskrifter i samme stil?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Bønnemos af sorte bønnerer genial sammen med alle de mexicanske favoritter. Prøv mexicansk hummus med tacos, enchilladas eller tortilla chips.
Hummus bliver jeg aldrig træt af. Derfor er jeg altid på jagt efter nye variationer, og sådan en bønnemos af sorte bønner er jo nærmest en mexicansk hummus.
Jeg har lavet min mexicanske hummus med sorte bønner. Du kan også bruge kidney beans med ca. samme resultat. Jeg brugte sorte bønner fra dåse, men du kan selvfølgelig også købe tørrede bønner, sætte i blød og koge. Se tip under opskriften. Det er endnu billigere end dem på dåse …
Sorte bønner giver dig måske ikke verdens smukkeste hummus. Men yum! Den smager godt!
Hvis du justerer, kan tiderne ændre sig.
Den mexicanske hummus er et genialt indslag sammen med alle dine andre mexicanske favoritter. Prøv den for eksempel med:
Eller gør det helt simpelt:
Sort bønnemos går til det hele, den mætter godt, og – glemte jeg at sige det? Den smager bare meget bedre, end den ser ud!
I køleskabet holder bønnemosen omkring 4-5 dage, men du kan opbevare mexicansk hummus i fryseren. Så overvej, om du vil lave dobbelt portion. Den skal nok have lidt frisk lime, når du tager den frem igen.
Det er langt billigst at koge sine bønner selv, men det gider man jo ikke hver gang. Derfor: Kog en hel pose ad gangen og frys ned i portioner med 240 g. Det svarer lige præcis til en dåse. Bum. Nemt næste gang. Sådan gør du:
Hvis jeg er lidt idéforladt til aften, kan mexicansk mad altid være et sted at starte. Og det behøver ikke at være spor besværligt. Tjek fx:
Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)