
Tacoskåle med asparges og svampe er som en simpel tærte – eller måske kan du kalde dem taco-tarteletter. Jeg har købt færdige tortillas, formet dem i nogle ildfaste skåle og ellers bare fyldt dem med asparges, svampe og en blanding af æg og ost. Bagt dem – voilá. Virkelig nem frokost eller aftensmad.
Taco-skåle er hurtig aftensmad – eller frokost!
Tit, når jeg har lyst til tærte, dør ideen på grund af tærtedejen. Den kan jeg selvfølgelig bare købe. Men det her er endnu nemmere: En tortilla pr. næse, nemt vegetarisk fyld og 15-20 minutter i ovnen, mens jeg laver salat til.
Du behøver ikke have særlige fade eller skåle – jeg brugte mine dybe tallerkner, der sagtens kan tåle varmen i ovnen.
Du kan bruge de små taco-skåle både som en nem og hurtig aftensmad og som en herlig, enkel forårsfrokost. Ifølge min bedre halvdel er det lækkert med den tynde, sprøde skål, der er noget lettere end en traditionel tærtebund. Perfekt til frokost.

Tilbehør til?
Jeg vil foreslå en enkel salat, fx:
- Spidskål, rucola og friske ærter (i ærtesæsonen) med olie-eddikedressing
- En simpel grøn salat (den på billederne)
- Spidskålssalat med hindbær (i hindbærsæsonen)
- Rød spidskålssalat med granatæble og feta
- Spidskålssalat med koriander