
Savner du kulør på salaten – eller bare på dagen i det hele taget – er en rød spidskålssalat et hit. Rød spidskål er noget mildere i smagen end rigtig rødkål, men du får stadig kål med godt bid og masser af sundt arbejde til din mave.
Rød spidskålssalat med alle de gode smage
Her er den røde spidskål kommet i godt selskab med både grønt, hvidt og sprødt – og vi kommer hele smagspaletten rundt:
- mild rød spidskål
- bitter, smagfuld rucola
- salt feta
- sødt og syrligt granatæble
- milde mættende edamamebønner
- sprøde, sødlige ristede mandler
- og selvfølgelig den gode klassiske olie-eddikedressing.
Salat med rød spidskål som måltidssalat
Jeg har arrangeret salaten i glas, klar til madpakke og derfor med dressingen i bunden. Det smarte er så at sætte låg på og vende salaten rundt i glasset, før du serverer.
Du kan selvfølgelig også lave salaten i skål, tallerken eller fad og gnaske den derhjemme.
Hvis du bruger salaten som tilbehør til din aftensmad, kan du fint lave den uden edamamebønnerne. Men hvis du bruger den som selvstændig frokostsalat, er edamamebønnerne det geniale proteintilskud, der giver mæthed og fylde.
Smukke smukke fotos! Knus am
Tusind tak, søde Annemette! Og velkommen på mailinglisten :-)