Følg med her:

Vil du ha' flere opskrifter i samme stil?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?

Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Vegetarfrikadeller kan sagtens være nem mad - her får du en opskrift på lynhurtige, lækre frikadeller med kikærter, halloumi og grønkål.

Elsker du falafel, er vegetarfrikadeller med kikærter et godt bud på en anden slags vegetarisk frikadelle. De er lynhurtige at lave – seriøst, de kan stå på bordet på en halv time. Det kan man da kalde hverdagsmad.
Du kan også lave dem spontant uden at sætte kikærter i blød først. Bare nap en dåse kikærter i supermarkedet, så er du good to go. Og du får nogle grønne deller, der er supernemme at forme i hånden.
Tricket er at blende kikærterne med grønkål, lækker halloumi (seriøst – det smager fantastisk) og kombinere med mange af de samme ingredienser som i falafel: Løg, hvidløg og gode krydderier. Jeg giver dem også lidt chili, og det kan du skrue op og ned for, som du vil.
Hvis du justerer, kan tiderne ændre sig.

En af fordele ved sådan nogle kikærtedeller er, at de passer til alt muligt.
Eller hvad du har lyst til …



Hvis det passer i planerne, kan du lave tahindressingen i god tid – og lav gerne en stor portion, så du har til en anden dag. Bare opbevar den på køl. Dressingen bliver lidt tykkere, når den har stået i køleskabet.
Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)