
Det her er en avocado toast til de dage, hvor du bare er sulten! Brød, æg, ost, avocado – og godt med smag. Og for at det så ikke er løgn, har jeg lavet den som en dobbeltdækker – det bestemmer du selvfølgelig selv. Der skal gabes godt op for at sætte den til livs.

Tips til din avocado-toast
- Brød: Selvom det måske ligner rugbrød, lavede min med noget supergodt groft grahamsbrød. Men altså – den vil smage fantastisk med syrligt, mørkt rugbrød.
- Omeletten: Jeg er ret stor fan af en omelet som pålæg, når jeg ved, mætheden skal holde længe. Her har jeg givet den revet ost, så du får en cheasy omelet med skøn umami. Jeg foretrækker cheddar og vil i hvert fald anbefale en ost, der kan smelte lidt i omeletten. Du kan også give den fuld skrue med mozzarella i skiver.
- Avocado: Nice and creamy, right?
- Lime: Ja, jeg foretrækker altid lime til avocado – frem for citron. Men det kan jo være, dit køleskab har en anden holdning til det.
- Løg: Nemme, skønne syltede rødløg. De smager – og pynter.
