Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Avocado toast med æg og syltede rødløg

Avocado toast med æg

Antal 4 personer
Forb. tid 20 minutter

Ingredienser

  • 12 skiver brød (fx surdejsbrød eller groft toastbrød)
  • 4 æg
  • 100 g revet ost (fx cheddar)
  • flagesalt og friskkværnet peber
  • 2 spsk olivenolie
  • 3 avocados
  • syltede rødløg
  • 2 håndfulde rucola
  • 1 lime
  • chiliflager

Dine egne noter

Tilberedning

  • Pisk æggene sammen med den revne ost, og krydr med salt og friskkværnet peber. Steg ægget i olie til en omelet – ikke for høj varme.
  • Imens: Mos avocado med en gaffel, og smag til med lidt salt og limesaft.
  • Rist brødskiverne, nemmest under grillen på en plade i ovnen.
  • Fordel avocadomosen på alle brødskiver, og drys med chiliflager. Skær omeletten i 8 stykker, og læg dem oven på 8 af brødskiverne. Top op med syltede rødløg og rucola på skiverne med omelet.
  • Læg de 4 toast sammen på samme måde: Læg to skiver brød med æg ovenpå hinanden, vend den tredje skive med avocadomosen nedad, og læg den øverst. Drys med flagesalt, og servér med en båd lime.