Der er alle mulige grunde til at lave sine egne syltede rødløg. De smager himmelsk. De er supernemme at lave. De er smukke og pynter i stort set alle retter. De koster ikke noget videre. Og du kan lave lige den smagsvariant, du har lyst til.
Syltede rødløg til alt (næsten)
Dine hjemmelavede syltede rødløg holder længe, bare du opbevarer dem i køleskabet. Og så har du en smuk detalje, der tilfører surt, sødt og kulørt til alverdens gode spiser. Men hvorfor skulle det så tage så lang tid, før jeg kom i gang?
Jeg ved det ikke, men siden jeg endelig tog mig sammen, har vi brugt syltede rødløg til alt muligt:
- Som tilbehør til aftensmaden
- I salater
- Til rugbrødsmadder, sandwiches og burgere
- Som topping til mexicanske retter som denne
- Og sågar sammen med omeletten til morgenmad! I Mexico fik vi serveret omelet med syltede rødløg, creme fraiche (som jeg lod ligge), tortilla chips og den gode klassiske mexicanske tomatsalsa – pico de gallo. Det kunne jeg hurtigt vænne mig til :-)
Har du flere ideer?

Hejsa
Jeg har prøvet og lave opskriften på disse syltede rødløg. Jeg har dog det problem, at der ikke er særlig meget væske i sylteglasset i forhold til rødløg. Kan det være at der er lavet en taste fejl, og der mangler enten mere vand eller mere eddike?
Mvh
Maria
Hej Maria, tak fordi du læser med på bloggen :-) Opskriften fungerer for mig, men jeg presser også løgene rigtig godt sammen. Når de har stået lidt, bliver de blødere og kan presses yderligere. Måske gør det en forskel, hvilken facon glasset har. Du kan også sagtens gange eddike+vand+sukker-blandingen op med 1,5, hvis det andet bliver for bøvlet.
Håber det hjælper! Ellers skriv igen.
Kh Bodil