Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Syltede rødløg - hjemmelavede

Syltede rødløg - smukt, nemt, lækkert

Antal 1 glas
Forb. tid 5 minutter
Trækketid 1 time
Samlet 1 time 5 minutter

Ingredienser

  • 250 g rødløg (ca. 3 pænt store rødløg)
  • ½ dl sukker
  • 1 dl æblecidereddike
  • ½ dl vand
  • 15 peberkorn (brug gerne forskellige farver)
  • 2 laurbærblade
  • et drys fennikelfrø (eller andre hele krydderier efter smag)

Dine egne noter

Tilberedning

  • Start med at skolde det glas, du vil gemme rødløgene i.
  • Varm sukker, eddike, vand og krydderier i en lille kasserolle. Lad det koge op, rør rundt til sukkeret er opløst. Sluk.
  • Snit løgene imens, fx på mandolinjern. Jo tyndere skiver, jo hurtigere kan du bruge dem. Pres løgskiverne godt ned i dit forrådsglas, og hæld eddikeblandingen over. Sæt låg på. Lad dem køle af. Sæt i køleskabet.
  • Vent en time eller to, til rødløgene har skiftet farve Så er dine syltede rødløg klar til … salat, sandwich, avocadomad, mexi bowl eller hvad du nu er til.