Instagram Facebook email ArrowDown ArrowLeft ArrowRight Back to top of page

Hokkaidosuppe chili ingefær kokosmælkHokkaidosuppe – er der noget smukkere at sætte på bordet? Sikken farve. Og sikken smag med både chili, ingefær og kokosmælk.

Du skal bruge:

1 hokkaido
1 spsk olivenolie
1 løg
3 fed hvidløg
4 kartofler
2 gulerødder
Lidt æbleeddike
1 dl fløde
3 appelsiner eller 4 clementiner (saften)
1/2 – 1 frisk rød chili
Spidskommen, prøv med 1/2 – 1 tsk
Grøntsagsboullion
Revet ingefær, ca. 15 g
Salt og peber

Sådan:

  1. Skrub hokkaidoen under rindende vand. Flæk græskaret med en skarp kniv og tag kernerne ud med en ske.
  2. Skær hokkaidoen i grove stykker. Varm olivenolie op i en gryde og steg hokkaidostykkerne ved lav varme, mens du skærer de andre grøntsager i skiver og river ingefær samt presser saft af appelsiner eller clementiner.
  3. Tilsæt løg, presset hvidløg, kartofler og gulerødder.
  4. Tilsæt vand så det dækker halvt over grøntsagerne. Læg låg på og kog i 15 minutter.
  5. Blend suppen med stavblender og spæd til med vand, hvis den er for tyk.
  6. Tilsæt boullion, finthakket chili, appelsin, ingefær og spidskommen. Til sidst fløde, lad suppen koge igennem.
  7. Smag til med salt, peber, lidt æbleeddike og evt. lidt sukker.
  8. Server suppen med brød og hakket persille. Og evt. græsk yoghurt!

Nam, nam og nyd den flotte farve!

Gem

Måske også noget for dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *