Find alle ingredienserne frem – sammen med en god køkkenkniv
Skrub hokkaidoen under rindende vand. Flæk græskaret med en skarp kniv og tag kernerne ud med en ske. Skær hokkaidoen i grove stykker.
Varm olivenolie op i en gryde og steg hokkaidostykkerne ved lav varme.
Imens: Skræl løg, hvidløg, kartofler og gulerødder. Skær grønsagerne i ret tynde skiver. Udkern chili, og skær i mindre stykker.
Tilsæt løg, hvidløg, kartofler, gulerødder og chili i gryden, og hæld grønsagsbouillon på, så det dækker halvt over grøntsagerne. Læg låg på og kog i 12 minutter eller til alt er mørt.
Imens: Riv ingefæren fint og pres saften af appelsiner.
Blend suppen med stavblender og spæd til med vand, hvis den er for tyk. Tilsæt appelsinsaft, ingefær og spidskommen. Til sidst kokosmælk, hvis du vil – og lad suppen koge igennem.
Smag til med salt, peber, limesaft og evt. lidt honning.