Følg med her:

Vil du ha' flere opskrifter i samme stil?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Vegetarisk thaisuppe er en skøn, nem suppe, du kan lave på en halv time. Tjek 3 tips om de rigtige ingredienser - og få en skøn, spicy suppe!
Thaisuppe med kokosmælk og rød karry er sådan en suppe, jeg altid kan komme tilbage til, når jeg ikke kan finde på aftensmad. Den smager simpelthen så godt, den er nem at lave, og min familie bliver glad. Har du brug for flere gode grunde?
Thaisuppe er for det meste noget med fisk eller kylling, men jeg tænkte, at den da garanteret også kan klare sig fint uden. Så med inspiration fra en af vores venner blev det blev en skøn, spicy vegetarisk thaisuppe. Hun delte gerne sin opskrift, men stort set alle ingredienser var ‘en passende mængde’, så jeg gik lidt mere systematisk til værks.
Dermed ikke sagt, at du ikke kan ændre på mængderne. Du kan såmænd også putte andre ting i, hvis du har lyst. En thaisuppe er rimeligt robust, bare krydringen grundlæggende er i orden. Og det er den her.
Så hvis der ligger nogle trætte grøntsagsrester og kigger i køleskabet, så gi’ dem nyt liv i thaisuppen. Og hvis du foretrækker det, kan du også give den lidt rejer, fisk eller kylling. Se under opskriften.
Hvis du justerer, kan tiderne ændre sig.
Grundlæggende er suppen enkel, og der er ikke så mange sære ting i. Men der er tre ingredienser, der lige får et ord med:
Hvis du vil have suppen til at mætte lidt mere, kan du nemt hælde en dåse drænede kikærter i eller tilsætte 2 dl pillede edamamebønner. Bare varm dem med til sidst.
Du kan også sagtens koge nogle nudler med i suppen til sidst. Så mætter den mere.
Elsker du smagen af Thailand, så kig forbi:
Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)