Læs mere

"/> Bønnehummus til din sandwich - Muttionline Instagram Facebook email ArrowDown ArrowLeft ArrowRight Back to top of page

Bønnehummus til din sandwichNu er det bevist: Bønnehummus er ikke kun for asketiske vegetarer. I hvert fald ikke, når det smager så godt som her.

Bønnehummus til alt muligt …

Bønnehummus er fremragende i en sandwich eller en bolle, hvor du kan supplere med lidt soltørrede tomater og parmesan, hvis det skal være ekstra lækkert. Ellers bare som et hurtigt mellemmåltid på et stykke knækbrød. Eller som dip til grissini. Eller som tilbehør til din aftensmad. Eller som spread i din grønne spinatpandekage. Eller hvad ved jeg … Det er en slags grøn afveksling til hummus, og den smager bare godt.

Bønner til mange gange bønnehummus?

Jeg lagde en hel pose tørrede i blød natten over og kogte dem til morgen. Så er der bønner nok til flere gange, og de holder sig fint i fryseren. Husk, at bønner suger ufattelig meget vand, når de bliver sat i blød. Og husk at kassere vandet både fra iblødsætning og fra kogning.

Gem

Gem

Gem

Opskrift på grøn bønnehummus til din sandwich

Forretter, Snacks og dips

Tilberedning: 10 minutter

Du skal bruge:

  • 1 dåse butterbeans, drænede (eller tilsvarende tørrede, du har udblødt og kogt)
  • 1 lille bundt persille
  • 5 stilke frisk mynte
  • 1 fed presset hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk frisk citronsaft
  • evt. reven skal af 1/2 citron
  • salt

Sådan gør du:

  1. Put det hele i en blender.

  2. Blend til du har en cremet bønnehummus.

  3. Tilsæt evt. 1-2 spsk koldt vand.

  4. Smag til og køl af.

  5. Spis!

Måske også noget for dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.