Når det er sæson for græskar, er det også sæson for græskarfrikadeller – lækre vegetarfrikadeller med sprøde majskerner og en lækker fetacreme.
Græskarfrikadeller – med indisk inspiration
Jeg har krydret græskarfrikadellerne med det indiske køkken i baghovedet – hvidløg, spidskommen, paprika, koriander og lidt chili. Og derfor har jeg også smagt fetacremen til, så den minder lidt om raita. Du kan selvfølgelig også lave en helt klassisk raita til. Raitaen finder du en opskrift på her.
Andet tilbehør kan være ovnstegte kartofler eller rodfrugter. Eller en god spidskålssalat med appelsin.
Andre vegetarfrikadeller?
Der står ofte vegetarfrikadeller på menuen herhjemme, og jeg laver gerne en stor portion. For de er rigtig gode at bruge både til madpakken – og på en dag, hvor jeg kun lige har tid til at varme noget hurtigt. Du kan sagtens gemme en rest af både græskarfrikadeller og andre vegetarfrikadeller i dybfryseren op til 3 måneder.
Her får du nogle af mine andre favoritter: