Følg med her:

Vil du ha' flere opskrifter i samme stil?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Æggemuffins med røget laks og hytteost er nok det mest populære indslag, når vi laver brunch herhjemme. Her får du opskriften.
Æggemuffins med røget laks er en nem æggeret, du hurtigt kan røre sammen og sætte i ovnen. Og en dejlig variation over æg til brunch. Vi har jo ligesom været der med scrambled eggs og bacon, og mine æggemuffins er lidt samme princip, bare med mere smag – og lidt mere elegant serveret.
Selvom du måske oftest laver en æggeret til morgenmad eller brunch, er det faktisk også en nem ret til aftensmad – bare med rugbrød og salat til.
Hvis du justerer, kan tiderne ændre sig.
Selvom jeg oftest laver æggemuffins til brunch, kommer de også ind handy til en hurtig aftensmad. Mens de er i ovnen, kan du lave en salat og enten varme lidt madbrød eller riste rugbrød til.
Så er der aftensmad på rundt regnet 30 minutter!
Modsat scrambled eggs, omeletter og den slags kan du lave æggemuffins i forvejen. Lav dem enten helt færdige og varm dem lidt i mikroen, når de skal serveres. Eller gør dem klar, og sæt dem i ovnen, når brunch-gæsterne er på trapperne.
Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)
Super lækre og meget smagfulde.
Vores brunch gæster var vilde med dem og måtte straks have opskriften.
Jamen – happy me! Tak for at skrive. Og del endelig ud af opskriften 😃
Kh Bodil