Scan for at gå til opskrift
Æggemuffins med røget laks
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet 30 minutter min
- 100 g røget laks
- 3 forårsløg
- 40 g parmesanost
- 4 æg
- 250 g hytteost
- friskkværnet peber
- en smule salt
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skær laks i mindre stykker og forårsløg i tynde skiver. Riv parmesanost.
Rør æg, hytteost og parmesan sammen. Tilsæt laks, forårsløg, peber og salt.
Pensl formene med olie, så slipper dine æggemuffins nemmest.
Sæt dem i ovnen. Alt efter hvor varme ovnen er blevet, tager det ca. 20 minutter. Hold øje. De hæver flot op, men skvatter sammen igen, når du tager dem ud af ovnen. Vent, til de har taget lidt farve.
Lad dine æggemuffins stå lidt i formene og samle sig. 5-10 minutter. Så slipper de nemmest. Server med frisksnittede forårsløg eller andet grønt - og gerne rugbrød.