Følg med her:

Vil du ha' flere opskrifter i samme stil?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Fladbrød med hytteost er en smart wrap for dig, der gerne vil have protein i stedet for hvidt brød. Supernem at lave!
Hytteost fladbrød er en supernem morgenmad eller frokost. En wrap fuld af protein, og du kan fylde den med det, du har lyst til. Måske har du set noget, der ligner på TikTok – her laver jeg min egen udgave med spinat.
Jeg spiser selv vegetarisk langt de fleste dage, så jeg er lidt opmærksom på at få protein i mine måltider. Ikke hysterisk, bare opmærksom. Og her er hytteost-fladbrød en ret smart genvej. Den giver både æg og hytteost, og så kan jeg få brugt alverdens rester fra køleskabet som fyld. Fx rester fra aftensmaden eller fra grønsagsskuffen.
Fladbrødet med hytteost er seriøst nemt og hurtigt at lave. Jeg bruger min stavblender og har dejen klar på 5 minutter. Den bager jeg i et kvarter, hvor jeg finder fyldet frem. Og så er der også lige 5 minutter til at rulle wrappen sammen.
Hvis du justerer, kan tiderne ændre sig.
Du kan fylde dit hytteost-fladbrød med alle mulige gode sager – afhængig af, hvad du har, hvad du har lyst til, og hvilket måltid du spiser den til.
Jeg lavede to forskellige:
Det er langt nemmest at rulle wrappen stramt og holdbart, hvis du kun lægger fyldet på den nederste tredjedel af brødet. Smør en spread ud i bunden, og læg det øvrige fyld ovenpå.
Jeg synes, fyldet er mest tilfredsstillende, hvis det indeholder 3 elementer:
Når du har bagt dine hytteost fladbrød, kan du sagtens opbevare dem i køleskabet i 4-5 dage. Så det er genial prep til en travl uge.
Bare skær dem op, og læg dem fladt med madpapir imellem. Læg dem i en boks med låg, så er de klar til en hurtig wrap senere på ugen. Jeg bruger en flad condibøtte.
Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)