Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Hytteost fladbrød med spinat og fyld

Fladbrød med hytteost

Antal 2 personer
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet 25 minutter

Ingredienser

  • 2 æg
  • 200 g hytteost
  • 50 g spinat (frisk eller optøet, knuget fri for væde)
  • salt og friskkværnet peber
  • olie til bagepapiret
  • Evt. krydderurter eller chiliflager

Dine egne noter

Tilberedning

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Brug en stavblender, blender eller minihakker, og blend æg, hytteost, spinat, salt og peber til en jævn, tyndtflydende dej.
    Tip: Hvis du bruger minihakker: Start med at blende æg og spinat sammen. Tilsæt så hytteost, salt og peber.
  • Smør et stykke bagepapir med lidt olie.
  • Bred dejen ud på bagepapiret. Drys evt. med krydderurter og chiliflager.
  • Bag fladbrødet i ca. 15 minutter, måske lidt mere - til det er fast og har gyldne kanter.
  • Lad det køle af, og træk forsigtigt bagepapiret af. Vend det om, så det får overfladen nedad.
  • Del fladbrødet i 2, og fyld dem med fyld, du synes (se ideer nedenfor). Rul dem stramt sammen, og skær dem over.
    Tip! Fordel fyldet på den nederste tredjedel af fladbrødet - så er det nemmest at rulle wrappen ordentligt sammen.