Scan for at gå til opskrift
Fladbrød med hytteost
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet 25 minutter min
- 2 æg
- 200 g hytteost
- 50 g spinat (frisk eller optøet, knuget fri for væde)
- salt og friskkværnet peber
- olie til bagepapiret
- Evt. krydderurter eller chiliflager
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Brug en stavblender, blender eller minihakker, og blend æg, hytteost, spinat, salt og peber til en jævn, tyndtflydende dej.Tip: Hvis du bruger minihakker: Start med at blende æg og spinat sammen. Tilsæt så hytteost, salt og peber. Smør et stykke bagepapir med lidt olie.
Bred dejen ud på bagepapiret. Drys evt. med krydderurter og chiliflager.
Bag fladbrødet i ca. 15 minutter, måske lidt mere - til det er fast og har gyldne kanter.
Lad det køle af, og træk forsigtigt bagepapiret af. Vend det om, så det får overfladen nedad.
Del fladbrødet i 2, og fyld dem med fyld, du synes (se ideer nedenfor). Rul dem stramt sammen, og skær dem over.Tip! Fordel fyldet på den nederste tredjedel af fladbrødet - så er det nemmest at rulle wrappen ordentligt sammen.