Følg med her:

Få inspiration til en lidt grønnere jul!
Tilmeld dig et nyhedsbrev, og få mine tips til en lidt grønnere, lidt grovere og lidt sødere jul!

Tilmeld dig et nyhedsbrev, og få mine tips til en lidt grønnere, lidt grovere og lidt sødere jul!
Æggemuffins med hytteost og svampe er altid et populært indslag på mit brunchbord: En lækker, lun ret med koncentreret smag af umami - og den mætter!
Til hverdag kan du servere et par stykker sammen med et stykke ristet rugbrød med avocado, så er din morgenmad komplet!

Er du på udkig efter en æggeret, der både går til brunch og til hverdagens morgenmad eller frokost? Så er æggemuffins et godt bud.
Til hverdag kan du servere et par stykker sammen med et stykke ristet rugbrød med avocado, så er morgenmaden faktisk komplet.
Du kan sagtens lave en stor portion, spise dem, du eller I orker – og gemme resten i fryseren. Så kan du tage dem op i mindre portioner til morgenmad, madpakke eller aftensmad. Se tips under opskriften.
Hvis du justerer, kan tiderne ændre sig.
Her har jeg lavet æggemuffins med svampe, porrer og lidt timian. Men du kan variere opskriften helt efter dine, dine gæsters eller måske dine børns smagsløg. Prøv med fx:
Du kan toppe hver muffin med en halveret cherrytomat. Vend skærefladen opad.
Du får 12 æggemuffins af portionen, og hvis de ikke forsvinder i maven på brunchgæster, kan du gemme nogen i fryseren. Så har du lynhurtig og lækker mad klar, fx til:

Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)