Følg med her:

Vil du ha' flere opskrifter i samme stil?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Dressingen er konge i denne friske spidskålssalat med koriander. Lavet på appelsinsaft og lidt magi - overraskende god!
Søger du en enkel salat som tilbehør – fx til en chili, en indisk gryderet eller en anden krydret ret? Så – voilá! Kombinationen af spidskål og koriander gør den ideel til en eksotisk aftensmad.
Men den vil heller ikke være ringe til en stegt rødspætte.
Dagens spidskålssalat er såre simpel. Kålen skal bare snittes fint – gerne på et mandolinjern – og blandes med koriander. Drys med ristede cashewnødder og dryp den gode dressing over.
Hvis du vil have lidt ekstra fyld i salaten, kan du enten bruge æbler eller appelsiner i tern – eller bær.
Hvis du justerer, kan tiderne ændre sig.
Dressingen er dronningen i denne friske spidskålssalat med koriander. Dressingen er lavet på appelsinsaft og -skal – plus den magiske ravigotte sauce. Og dressingen er det eneste i opskriften, der tager lidt tid.
Min genvej til hurtig mad er, at jeg aldrig laver dressing til én dag, skyller krydderurter til én servering eller rister nødder til én salat.
Og SÅ er salaten hurtigt lavet.
Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)