Scan for at gå til opskrift
Spidskålssalat med koriander, cashews og appelsindressing
Forb. tid 18 minutter min
- 400 g spidskål
- 15 stilke koriander
- ½ dl cashewnødder (ovnristede, usaltede )
Til appelsindressingen skal du bruge:
- 1 appelsin (fintrevet skal + ½ dl saft)
- ½ dl æblecidereddike
- 1 spsk flydende honning
- 1,5 dl rapsolie
- 1 dl olivenolie
- 1,5 spsk ravigotte sauce
- ¼ tsk salt
Rist cashewnødderne på panden.
Riv skallen fint af appelsin. Pres saften. Ryst dressingen sammen i et glas med låg.
Snit spidskålen fint – gerne på et mandolinjern. Pil korianderbladene af stilkene, og hak bladene groft (gem nogle til pynt).
Vend spidskål og koriander sammen i en salatskål eller et salatfad. Fordel ca. ½ dl af dressingen over. Drys med hakkede cashewnødder.