Go Back
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Spidskålssalat med koriander, cashews og appelsindressing

Spidskålssalat med koriander, cashews og appelsindressing

Forb. tid 18 minutter

Ingredienser

  • 400 g spidskål
  • 15 stilke koriander
  • ½ dl cashewnødder (ovnristede, usaltede )
Til appelsindressingen skal du bruge:
  • 1 appelsin (fintrevet skal + ½ dl saft)
  • ½ dl æblecidereddike
  • 1 spsk flydende honning
  • 1,5 dl rapsolie
  • 1 dl olivenolie
  • 1,5 spsk ravigotte sauce
  • ¼ tsk salt
Top evt. op med:
  • æble
  • appelsin
  • bær

Dine egne noter

Tilberedning

  • Rist cashewnødderne på panden.
  • Riv skallen fint af appelsin. Pres saften. Ryst dressingen sammen i et glas med låg.
  • Snit spidskålen fint – gerne på et mandolinjern. Pil korianderbladene af stilkene, og hak bladene groft (gem nogle til pynt).
  • Vend spidskål og koriander sammen i en salatskål eller et salatfad. Fordel ca. ½ dl af dressingen over. Drys med hakkede cashewnødder.