Følg med her:

Vil du ha' flere opskrifter i samme stil?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Tænker du, at pocheret æg er mere, end dine køkkenevner rækker til? Så se her - opskriften på pocheret æg med avocado overbeviser dig om det modsatte!
På 10 minutter kan du servere lækkert pocheret æg med avocado – en rigtig scorebrunch, som jeg sagde til min mand, da han fik sin. (Og jo, man skal jo huske at score hinanden mindst en gang om dagen, også efter mange år).
*Hvis du vil have hjemmesyltede rødløg, så lav dem dagen i forvejen 🙂
Jeg skød genvej og nappede en pose English Muffins fra Jalm&B. Normalt bager jeg selv, men når jeg kan købe en, der er bagt med rugsurdej og ærlige økologiske ingredienser, som de gør hos Jalm&B – så er det altså ok. Og når du så rister den … mmm.
Hvis du synes, dine pocherede æg skal på hjemmebagt brød eller rugbrød – så gør du bare det i stedet 😊
Og når du nu er ude at købe ind, så husk også:
Hvis du justerer, kan tiderne ændre sig.
Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)