Instagram Facebook email ArrowDown ArrowLeft ArrowRight Back to top of page

Brunch-æg med spinat og parmesanDer skal æg til brunch, og mine vegetariske brunch-æg med spinat gør jobbet rigtig, rigtig godt. Og jeg kan hurtigt afsløre, at parmesan er en del af forklaringen. De går også rigtig godt sammen med røget laks til brunch og med lidt mere grøn salat til frokost.

Jeg laver dem i mine silicone-muffinforme. Så bliver der ca. 12-14 stykker.

Du tager:

4 æg
1 lille bæger økologisk hytteost
1 dl revet parmesan
Frisk helbladet spinat, ca. 200 g
Friskkværnet peber

Så nemt er det:

Tænd ovnen på 150° varmluft.

Rør æg, hytteost og parmesan sammen, og tilsæt spinat.

Dryp et par dråber olivenolie i bunden af hver muffinform – så slipper de nemmest. Hæld så spinatmassen i, og sæt dem i ovnen. Alt efter hvor varme ovnen er blevet tager det 20-30 minutter. Hold øje. De hæver flot op, men skvatter sammen igen, når du tager dem ud af ovnen. Vent, til de har taget lidt farve.

Lad dem køle lidt af, inden du lister dem ud af formene. Så slipper de nemmest.

Brunch-æg med spinat og parmesan

Gem

Måske også noget for dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.