Følg med her:

Vil du ha' flere opskrifter i samme stil?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Grillede nektariner er en nem og sommerlig dessert på grill. Jeg serverer med vaniljeis, friske solmodne hindbær og havregrynscrunch - og det smager himmelsk.
Når nu alligevel grillen er tændt … siger jeg, som kun yderst sjældent får fyret op i min. Men hvis du nu er grill-typen, der griller nærmest ALT – eller hvis du bare elsker frugt på grill (og det kan vi blive enige om) – så er grillede nektariner en genial dessert. Og så simpel. Du skal ikke gøre andet ved nektarinerne end at udstene dem og grille dem 4-5 minutter på hver side. Isen kan du købe dig fra. Og hindbær kan du plukke i haven, i skoven eller i supermarkedet.
Hvis du justerer, kan tiderne ændre sig.
Det eneste, der tager liiiidt tid, er at riste havregrynene. 10 minutter. Og så skal de køle af. Faktisk vil jeg anbefale, at du laver en større portion end jeg angiver, for så har du også til koldskål og andre skønne sommerhits. Eller du kan bruge en honningristet granola, som jeg også bruger til både morgenmad og desserter.
Sidste sommer lavede jeg granatæblesirup – til en helt anden ret – og der stod en lille rest i køleskabet. Den lille rest viste sig som et lækkert smagsboost til nektarinerne, så det er et lille tip, du også kan ta’ med. Jeg fandt granatæblesirup på hylderne hos min grønthandler på Nørrebro – men ikke i Fjerritslev. Så jeg måtte lave den selv 🙂
Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)