Instagram Facebook email ArrowDown ArrowLeft ArrowRight Back to top of page

Er du mon en lige så stor fan af at bage som mig? Eller er du ny i bageriet og savner nogle gode idéer?

Jeg er nærmest vokset op på min mors køkkenbord, hvor der blev bagt flere gange om ugen, så for mig er bagning ikke en beslutning – det er er snarere en begejstring, der følger mig, hvor jeg går og står. For eksempel er min surdej efterhånden blevet ganske berejst, og jeg tager ikke mange dage hjemmefra uden.

Jeg håber, jeg kan smitte dig lidt med min bageglæde. For mig er det virkelig lystbetonet, og jeg elsker både processen, duften og alt det, der kommer ud af det. Min mand griner lidt af mig og konstaterer, at jeg knap er kommet inden for døren, før jeg har gang i noget bagværk. Men omvendt ser han også lidt skuffet ud, hvis der ikke ligger en pose boller i fryseren, eller kagedåsen runger hult, når han løfter låget.

Grundige opskrifter på bagværk

Det skal være sjovt og taknemmeligt at bage, og jeg ved godt, at alle ikke er vokset op med en bagerske i hånden. Så generelt gør jeg mig umage for at skrive fremgangsmåderne ret udførligt.

Hvis der er noget, du alligevel gerne vil have forklaret, så skriv en kommentar efter opskriften – så skal jeg nok få rettet op på det.

Kig dig omkring – jeg håber, du finder noget, du har lyst til at prøve.

God bagelyst!

Du kan også dykke direkte ned i :

Brød og bollerSødt bagværkKagerLagkageMadbrødSurdejsbrødSmåkager

Brød eller boller

Hjemmefra er jeg oprindeligt vokset op med rugbrød og sigtebrød i lange baner, men i mit bageri bliver det mere til boller. Alverdens slags boller med surdej, grovboller, kerneboller, langtidshævede boller og nemme brusebadsboller. Rugbrød bager jeg mest i madpakkestørrelse.

Småkager og andre kager

Jeg er også vokset op i et hjem med kagedåser, og så småkager har jeg også mange af. Nu om stunder fylder jeg dog lige så gerne kagedåserne med knækbrød, så eftermiddagssulten bliver stillet på en liiidt sundere måde.