Følg med her:

Vil du ha' flere opskrifter i samme stil?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Salat med rød spidskål er det glade svar, hvis du savner kulør på salaten - eller på dagen. Her i selskab med salt, sødt, syrligt og sprødt.
Her er den røde spidskål kommet i godt selskab med både grønt, hvidt og sprødt – og vi kommer hele smagspaletten rundt:
Hvis du justerer, kan tiderne ændre sig.
Jeg har arrangeret salaten i glas, klar til madpakke og derfor med dressingen i bunden. Det smarte er så at sætte låg på og vende salaten rundt i glasset, før du serverer.
Du kan selvfølgelig også lave salaten i skål, tallerken eller fad og gnaske den derhjemme.
Hvis du bruger salaten som tilbehør til din aftensmad, kan du fint lave den uden edamamebønnerne. Men hvis du bruger den som selvstændig frokostsalat, er edamamebønnerne det geniale proteintilskud, der giver mæthed og fylde.
Jeg elsker ristede mandler, men faktisk er det en ting, man skal være varsom med. Når du rister mandlerne, danner de akrylamid, som er kræftfremkaldende. Jo mørkere du rister dem, jo mere akrylamid. Derfor rister jeg altid mandler i ovnen, hvor jeg kan styre, at de ikke får for meget (det er sværere på panden). Men uanset hvad – spis ikke for mange ristede mandler. Andre typer nødder danner mindre akrylamid, så skift mellem forskellige typer. Eller spis dem uforarbejdede. Så er de sunde og gode. Du kan læse mere om at riste mandler og nødder her.
Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)
Smukke smukke fotos! Knus am
Tusind tak, søde Annemette! Og velkommen på mailinglisten 🙂
Sikke en fantastisk salat 😋 Nu har vi da fundet ud af hvad salaten skal være, når vi har gæster på lørdag
Tusind tak, Birthe! Jeg krydser fingre for, at gæsterne er enige 😉
Tak for at skrive.
Kh Bodil