
Tænker du, at pocheret æg er mere, end dine køkkenevner rækker til? Det tænkte jeg, men så lad mig sige dig én ting: Her får du en opskrift, der overbeviser dig om det modsatte!
På 10 minutter* kan du servere lækkert pocheret æg med avocado for din udkårne – en rigtig scorebrunch, som jeg sagde til min mand, da han fik sin. (Og jo, man skal jo huske at score hinanden mindst en gang om dagen, også efter mange år).
*Hvis du vil have hjemmesyltede rødløg, så lav dem dagen i forvejen :-)
Sådan bygger du en scorebrunch med pocheret æg
Jeg skød genvej og nappede en pose English Muffins fra Jalm&B, og den finder du enten i Irma eller online hos Coop. Normalt bager jeg selv, men når jeg kan købe en, der er bagt med rugsurdej og ærlige økologiske ingredienser, som de gør hos Jalm&B – så er det altså ok. Og når du så rister den … mmm.
Hvis du synes, dine pocherede æg skal på hjemmebagt brød eller rugbrød – så gør du bare det i stedet :-)
Og når du nu er ude at købe ind, så husk også:
- Friske æg (jo friskere, jo bedre samler hviden sig om blommen, når du pocherer)
- Bløde, modne avocados
- Limes
- Og tjek listen nedenfor, bare for en sikkerheds skyld …