Følg med her:

Vil du ha' flere opskrifter i samme stil?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Kartoffelsuppe er en rigtig klassiker i suppekøkkenet. En vegetarisk suppe, der er nem og hurtig at lave.
En suppe er allerbedst med sprød topping, så her får du både ærter og lækre rugbrødschips til.
Selvom jeg kalder det en kartoffelsuppe, er det faktisk lige så meget en porresuppe . Og så har jeg tilføjet lidt knoldselleri, som jeg bare synes er en magisk ingrediens i suppe.Du kan også bruge bladselleri, hvis du har det. Det koger ikke helt så meget ud, som knoldsellerien, men du kan sagtens få en god blendet suppe med den, bare du skærer den i skiver først.
Kartoffelsuppen er en god hverdagssuppe, der kun tager en halv time at lave.
Hvis du justerer, kan tiderne ændre sig.
Jeg brugte nogle grønne ærter og lidt helt fintsnittet porre på toppen. Derudover synes jeg altid, det er en god ide med lidt brød til suppe. Hvis du er til ost og bacon – be my guest! Her får du lidt idéer:
Da jeg var barn, var suppedagene ekstra gode. For vi fik altid dessert efter suppen. Typisk pandekager eller donuts – men i sæsonen kunne det også være en dessert med fx æbler og brombær eller med blommer.
Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)