Følg med her:

Vil du ha' flere opskrifter i samme stil?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Granatæblesirup er en smuk, dybrød sirup, du nemt kan lave selv. Den giver en herlig twist til både det søde og det salte køkken. Og drinks!
Granatæblesaft, sukker og tid. Det er stort set opskriften på granatæblesirup, og du kan lave den på bare en halv times tid.
Min tommelfingerregel siger 1 spsk sukker pr. dl saft, og derfor opgiver jeg mål i dl og spsk. De fleste granatæbler rummer omkring 1 dl saft, men jeg fik fat i nogle store nogen, hvor der kun skulle 3 granatæbler til 4 dl saft. Så det kan være en god idé at måle af.
Når saften er kogt ind, bliver der lige godt en deciliter granatæblesirup.
Hvis du justerer, kan tiderne ændre sig.
Granatæblesirup er en lækker, intens smagsgiver både i det søde og det salte køkken:
Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)
Hej.
Kan jeg evt køre granatæblerne på en slowjuicer?
Vh Jørgen
Hej Jørgen, det har jeg aldrig prøvet – jeg har ikke en slowjuicer, så jeg ved ikke, hvordan den fungerer. Men hvis du kan presse saften ud på den, så vil det da være en rigtig god idé 🙂 Fortæl gerne, hvis du prøver! Kh Bodil