Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Scan for at gå til opskrift
Granatæblesirup
Antal
1
dl
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
20
minutter
min
Samlet
30
minutter
min
Ingredienser
4
dl
granatæblesaft
(3-4 granatæbler)
4
spsk
sukker
Kokkens noter
Hvad kan du bruge granatæblesirup til? Se tips nedenfor.
Dine egne noter
Klik her for at tilføje dine egne noter til opskriften
Tilberedning
Halver granatæblerne, og pres saften ud med en citruspresser. Hæld den op i en bred gryde, og bland sukkeret i.
Lad det simre ved mellemvarme i ca. 20 minutter, mens du rører jævnligt. Siruppen skal tykne lidt, men ikke for meget, for så bliver den også bitter.
Skold et lille glas eller en flaske, hæld siruppen i, og opbevar den på køl.