[Reklame for Valsemøllen]

En flapjack er endnu en af mine favoritsnacks – eller skal vi sige det som det er: En kage, der forklæder sig som en lidt sundere snack. Men sandt er det i hvert fald, at flapjacks er lynhurtige at røre sammen, og du kan glæde dig til en god, sej og sød mellemting mellem en cookie og en müslibar.

Gumlesikker og glutenfri snack
Flapjacken giver dig et godt skud energi i en fart, og samtidig får du masser at gumle på: Havregryn, nødder, kerner i lange baner – og tørret frugt som prikken over i’et. Du kan sagtens variere indholdet, bare du holder dig nogenlunde til mængderne. Kig, hvad du har i skufferne, og lav din egen mix.
Min flapjack er glutenfri – og hvis det er vigtigt for dig, så husk at bruge glutenfri havregryn.
Den skulle også have været 100 % økologisk, men min farin er konventionel – så der er jeg ikke helt i mål. Men med kerner fra Valsemøllen, smør fra Thise, økologisk honning og havregryn fra Netto, nødder fra Colombani og tranebær fra Urtekram – så er jeg da godt på vej :-)

Er du klar til mere havre og flere syrlige tranebær? Så prøv min julesnack med tranebær – opskriften er her. Og den kan spises hele året!
Kan man fryse glutenfri müslibar
Hej Charlotte – jeg har ikke prøvet, men det er jeg sikker på, du kan. Bare sørg for, at den er helt kølet af (og stabil i faconen), inden den kommer i fryseren.
Pøj pøj med det :-) Kh Bodil