Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Flapjack - glutenfri müslibar med tranebær

Flapjack - glutenfri müslibar med tranebær

Antal 15 stk.
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet 40 minutter

Ingredienser

  • 75 g flydende honning (eller lys sirup)
  • 100 g farin
  • 125 g smør
  • 200 g grove havregryn
  • 50 g mandler
  • 25 g nødder
  • 100 g soltørrede tranebær
  • 35 g græskarkerner
  • 35 g sesamfrø
  • 35 g solsikkekerner

Dine egne noter

Tilberedning

  • Forvarm ovnen til 150 grader varmluft.
  • Beklæd metalformen med bagepapir.
  • Smelt smørret med farin og honning.
  • Hak mandler og nødder groft. Bland dem med alle de øvrige ingredienser. Bred det uden formen, og tryk det godt sammen. Glat overfladen, fx med en stor ske.
  • Bag dem i ca. 25 minutter, til dine flapjacks er gyldne. Lad dem køle af 3-5 minutter, og skær dem ud. Lad dem køle helt af, før du tager dem op af formen - ellers går de nemt i stykker.