Er du til at friste med nogle små julekranse med smør – hvis jeg nu siger, der både er kardemomme og lidt appelsin i?
Duften er umiskendeligt juleagtig, og de små julekranse er perfekte til en kop te eller kaffe – eller til gløgg – eller til en småsulten sød tand anytime …
Du kan forme kransene, som du vil
Som du kan se, lavede jeg helt enkle julekranse, hvor jeg bare trillede dejen til pølser og samlede dem. Lidt som en vaniljekrans. Men du kan også gå mere kunstnerisk til værks og flette små brød eller forme dem som små hjerter eller kringler.
Tip: Gem ekstra julekranse i fryseren
Hvis der bliver en rest, kan du sagtens fryse dem ned til en anden dag. De små julekranse kan holde sig i op til 3 måneder ved -18 grader.
Andre små julebrød?
Julen varer lige til påske – og hvis butikkerne skulle bestemme, begynder den engang i oktober. Så der er en laaang sæson for julebagværk, og måske kan du nå at bage mere end én slags små julebrød. De andre kunne måske være: