Følg med her:

Vil du ha' flere opskrifter i samme stil?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Skal det være en lille sød brødkrans til juletiden - til te, kaffe eller måske gløgg? Så bag de små julekranse med kardemomme og appelsin.
De her små søde og saftige kranse er en af de ting, min familie altid efterlyser i december. De er heldigvis nemme at bage, og alene duften af dem er umiskendeligt juleagtig.
Som du kan se, lavede jeg helt enkle julekranse, hvor jeg bare trillede dejen til pølser og samlede dem. Lidt som en vaniljekrans. Men du kan også gå mere kunstnerisk til værks og flette små brød eller forme dem som små hjerter eller kringler.
Hvis du justerer, kan tiderne ændre sig.
Hvis der bliver en rest, kan du sagtens fryse dem ned til en anden dag. De små julekranse kan holde sig i op til 3 måneder ved -18 grader.
Julen varer lige til påske – og hvis butikkerne skulle bestemme, begynder den engang i oktober. Så der er en laaang sæson for julebagværk, og måske kan du nå at bage mere end én slags små julebrød. De andre kunne måske være:
Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)