Følg med her:

Få inspiration til en lidt grønnere jul!
Tilmeld dig et nyhedsbrev, og få mine tips til en lidt grønnere, lidt grovere og lidt sødere jul!

Tilmeld dig et nyhedsbrev, og få mine tips til en lidt grønnere, lidt grovere og lidt sødere jul!
Traditionerne står i kø, når vi kommer til julemaden. Knap så traditionelt er det åbenbart stadig at servere nogle vegetariske alternativer på julebordet. Men det holder jeg meget af – også selvom jeg napper et lille stykke af anden.
Herunder får du inspiration til en julemiddag, der både har de traditionelle retter – eller i hvert fald nogle af dem – og lidt grøn fornyelse.
Jeg håber, du finder en opskrift, du får lyst til at prøve.
Rigtig glædelig jul!

























Det undersøgte Coop i 2018, og bare lidt for sjov får du et par tal: Langt de fleste danskere fejrer jul – 95 % – og næsten 8 ud af 10 spiser and. Men det ene udelukker ikke det andet, for næsten 7 ud af 10 spiser også flæskesteg.
På samme måde med kartoflerne – de fleste spiser brune kartofler til, men det betyder ikke, at de hvide er kommet i skammekrogen. For næsten lige så mange har også de hvide kartofler med til højbords til jul.
Hjemme hos os er vi åbenbart ikke helt traditionelle. Vi får and – tjek – men hverken brune eller hvide kartofler, flæskesteg eller rødkål for den sags skyld.
Hvad får vi så? Tja, kig på opskrifterne herover og min liste herunder, og se vores yndlingsopskrifter på julemaden. Deriblandt også en god del salater, der er rigtig gode til de lidt tunge juleretter.
Vores julemiddag varierer lidt alt efter hvem og hvor mange vi er, men her kommer et udvalg af vores favoritter:
Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)