Instagram Facebook email ArrowDown ArrowLeft ArrowRight Back to top of page

Er du på udkig efter opskrift på en skøn, varm suppe – fuld af smag? Så har jeg en fin samling opskrifter, du kan dykke ned i.

Jeg laver oftest mine supper vegetarisk, men nogle gange foreslår jeg også, at du kan tilsætte for eksempel rejer eller fisk.

I den kolde sæson er der næsten altid en eller anden suppe på menuen hos os, og det er der flere gode grunde til:

  • Det er nemt at lave med alle efterårets og vinterens råvarer: Græskar, kartofler, løg, gulerødder – og tomatsupper kan du lave i alverdens varianter med forskellige krydderier og (andre) grønsager.
  • Det er hurtig aftensmad, for det meste.
  • Du kan nemt at lave en stor portion, så der er til flere dage. Faktisk er det næsten umuligt at lave suppe kun til én!
  • Du kan nemt få brugt de lidt triste grønsager, du har liggende. De kan næsten altid hakkes eller blendes i en suppe.
  • Supper kan smage af alle verdensdele! Fra Italien til Thailand – og Jylland, selvfølgelig ;-)

Jeg håber, du finder en suppe, du får lyst til at prøve.

Velbekomme!

Skal der dessert efter suppe?

I min barndom elskede jeg suppedagene – fordi suppe altid betød dessert. Allerbedst, når der var pandekager til dessert, men kig forbi alt det søde under Desserter og kager. Så finder du sikkert noget, du også har lyst til at få efter suppen.