Instagram Facebook email ArrowDown ArrowLeft ArrowRight Back to top of page

Simreretter hører sig ligesom til i den mørke del af året. Her kan alle de kraftige ingredienser stå og hygge sig i timevis og blande smag, så du får en intens smagsoplevelse ved simpelthen at ligge på sofaen. Okay, du skal lige snitte og brase lidt først – og ellers gælder det om at lave så lidt som muligt så længe som muligt.

Vegetarisk simremad

Det er ikke kun kød, der har godt af at stå og boble under låg, til det nærmest falder fra hinanden. Nogle grønsager og rodfrugter får også en virkelig lækker blød konsistens, så de nærmest smelter i munden. Smagene blander sig i skøn forening. Og retten smager ofte allerbedst dagen efter.

Simreretter er også en gave til de hele krydderier. Hel kanel, kardemomme, nelliker, anis – stilke af rosmarin, timian og hvad krydderurtebedet ellers byder på. Når de har simret i nogle timer, får du fuld smagsvaluta for pengene.

Med eller uden kød – jeg håber, du finder en opskrift, du har lyst til at prøve.

Velbekomme!