Følg med her:

Vil du ha' flere opskrifter i samme stil?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Langtidsbagte tomater i ovn er en vidunderlig smagsgiver til alt fra tapas til pasta, salater, sandwich og pizza. Få en nem opskrift her.
Kært barn har åbenbart flere navne, men for mig er det ca. det samme. Lækre bløde ovnbagte tomater med den koncentrerede smag af solskin. Når du langtidsbager tomaterne, bliver smagen meget intens, og så skal der ikke så meget til, før du har et lækkert måltid.
Jeg krydrer mine semidried tomater med lidt timian og hvidløg, men du kan variere smagen i det uendelige. Prøv fx:
Jeg synes, det er helt overflødigt at tilsætte sukker eller honning. Hvis tomaterne er den gode solmodne slags, er de rigeligt søde i sig selv. (Mine blev lavet af nogle helt forrygende søde cherrytomater fra Fresh.Land – og det får jeg ikke penge for at sige).
Hvis du justerer, kan tiderne ændre sig.
De langtidsbagte – eller semidried – tomater giver en nærmest luksuriøs intens smag til middelhavskøkkenet. Eller dit eget 😉 – brug dem fx til:
Hvis du har flere gode idéer, så skriv dem gerne i en kommentar nedenfor. Så føjer jeg dem til listen.
Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)