Følg med her:

Vil du ha' flere opskrifter i samme stil?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?

Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Vil du gerne have en nem tomatsuppe, der ikke smager af dåse - så er den her. Du kan variere smagen i det uendelige, helt som du har lyst!

Hjemmelavet tomatsuppe er bare et hit – nemt lavet på bare en halv time. Og den er fuld af smag og her ekstra intens, fordi den lige har fået lidt flere grønsager at smage af. Du kan krydre den helt, som du har lyst.
Hvis din tomatsuppe skal have lidt ekstra dybde i smagen, er det en god idé at give den nogle ekstra grønsager. Og det behøver ikke at tage lang tid.
Mine faste suppegrønsager er løg, hvidløg, gulerod og selleri. Og bare rolig, du behøver ikke elske selleri for at elske selleri i suppe. Hvis du en dag synes, din suppe ikke rigtig smager af suppe – så tilsæt selleri. Det er suppesmagen over alle suppesmage, hvis du spørger mig. Især i en lidt klassisk suppe uden for mange eksotiske krydderier. Sådan har jeg tænkt suppen her: En god basissuppe.
Du kan selvfølgelig twiste den i det uendelige. Både med krydderier, med toppings og med forskelligt tilbehør.
Hvis du justerer, kan tiderne ændre sig.

Vi spiste tomatsuppen helt, som den er, bare med rugbrødscroutoner, lidt revet parmesan og purløg. Til en lidt større sult kan du også servere brød ved siden af, fx focaccia.
Hvis du søger en tomatsuppe med flere grønsager i, så tjek min minestrone, som jeg virkelig er begejstret for. Den tager bare lidt længere tid, fordi grønsagerne skal hakkes først.
Er du frisk på en spicy tomat-thaisuppe, så er den også hurtigt lavet. Den er med søde kartofler, kokosmælk og citrongræs.

Når du laver din tomatsuppe selv, kan du heldigvis også selv bestemme, hvad den skal smage af. Altså, ud over tomat. Prøv for eksempel:
Prøv dig frem!

Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)