
Rødkålssalat med æbler er endnu en kålfavorit i mit vinterkøkken. Det er som om, at jo mørkere det bliver udenfor, jo grovere må maden gerne blive.
Og grov i det, det er rødkål … men det har også sine fordele. Det kan du læse lidt om under opskriften.
Start med dressingen – hvis du vil være på forkant …
Inden du går i gang, vil jeg sige: Hvis du vil gøre det nemt for dig selv – også næste gang du laver salat – så start med at lave en god stor portion af min klassiske olie-eddike-dressing.
Den er helt perfekt til rødkålssalat med æbler. Og til mange andre ting.

Brug rødkålssalat til …
Jeg serverer rødkålssalat alle de steder, mange andre sikkert vælger traditionel dansk rødkål. Til julemad, and og andre lidt fede spiser.
Men ikke nok med det. Jeg spiser den også til vinterens tærter, gryderetter, nøddepostej – og til frokost, ikke at forglemme. Smid en håndfuld edamamebønner i, så har du en god frokostsalat, der mætter – og pynter.
Fantastisk salat, lavede også nøddepate og svampesovs, meget lækkert
Kære Marie-Louise, tusind tak for den søde kommentar! Så kan jeg godt glæde mig til at servere salaten til en julefrokost i morgen – og håbe, de også bliver glade :-)
Kh Bodil