Følg med her:

Vil du ha' flere opskrifter i samme stil?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Du kan vælge mellem to nyhedsbreve - direkte i din indbakke. Vil du se?
Rødkålssalat med avocado og feta er en - for mig - lidt atypisk rødkålssalat, men sprød rødkål spiller virkelig lækkert sammen med blød avocado og feta. Vendt med en god vinaigrette og knasende mandler på toppen. Det er simpelt og godt.
Rødkålssalat kan jeg ikke få for meget af, og opskrifter på rødkålssalat kan jeg ikke få for mange af. I hvert fald var jeg nødt til at lave denne her, da jeg stod med sæsonens største (og – viste det sig – bedste!) rødkålshoved i marts. Det havde jeg hentet hos Naturbruget Tranum, og det fortalte mig, at der virkelig er stor forskel på det, supermarkederne kalder friskt – og det, der ér friskt. Mit rødkålshoved var absolut i den sidste kategori. Sprødt og sødt og helt fantastisk i en salat.
Bare lige et opmærksomhedspunkt – hvis du også har adgang til en god gårdbutik.
Hvis du justerer, kan tiderne ændre sig.
… så var mine avocados også af den slags, man bare slubrer i sig: De friske fra Fresh.Land. Det får jeg ikke penge for at sige, men mine kontorkolleger skæver ofte misundeligt til mine gode avocados, så det tip deler jeg gerne.
Deres avlere leverer virkelig førsteklasses varer, og det kan smages, at de ikke er så længe undervejs. Så jeg køber nogle af mine yndlingsvarer hos dem, fx avocados, søde kartofler, de blandede svampekasser, auberginer (eller middelhavsmix) og cocktailtomater. Plus citrusfrugter om vinteren (også blodappelsiner, just sayin’).
Få mine nyhedsbreve med - mest grønne - tips og opskrifter i din indbakke. Ganske gratis!
(Du kan altid afmelde igen)