Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Rødkålssalat med avocado og feta

Rødkålssalat med avocado og feta

Antal 4 personer
Forb. tid 25 minutter

Ingredienser

  • 400 g rødkål
  • 2 avocados
  • ½ lime (alternativt citron)
  • 75 g feta
  • 50 g mandler
Til dressingen skal du bruge:
  • 2 tsk æblecidereddike
  • 1 tsk balsamico
  • 3 spsk olie (fx halvt rapsolie og halvt olivenolie)
  • ½ tsk dijonsennep
  • salt og friskkværnet peber

Kokkens noter

I stedet for dressingen i opskriften kan du lave en stor portion olie-eddikedressing. Det tager 10 minutter. Og så har du dressing til mange gange.

Dine egne noter

Tilberedning

  • Start med at riste mandlerne på panden.
  • Ryst dressingen sammen, og smag den til.
  • Snit rødkålen fint, gerne på mandolinjern. Vend den godt rund med dressing, så den når at marinere lidt før spisetid.
  • Skær avocado i mindre stykker. Dryp med limesaft. Hak mandlerne groft.
  • Fordel rødkålen i et fad, bland halvdelen af avocadoen i.
  • Fordel resten af avocadoen over sammen med smuldret fetaost og de hakkede mandler på toppen.