Scan for at gå til opskrift
Rødkålssalat med avocado og feta
Forb. tid 25 minutter min
- 400 g rødkål
- 2 avocados
- ½ lime (alternativt citron)
- 75 g feta
- 50 g mandler
Til dressingen skal du bruge:
- 2 tsk æblecidereddike
- 1 tsk balsamico
- 3 spsk olie (fx halvt rapsolie og halvt olivenolie)
- ½ tsk dijonsennep
- salt og friskkværnet peber
Start med at riste mandlerne på panden.
Ryst dressingen sammen, og smag den til.
Snit rødkålen fint, gerne på mandolinjern. Vend den godt rund med dressing, så den når at marinere lidt før spisetid.
Skær avocado i mindre stykker. Dryp med limesaft. Hak mandlerne groft.
Fordel rødkålen i et fad, bland halvdelen af avocadoen i.
Fordel resten af avocadoen over sammen med smuldret fetaost og de hakkede mandler på toppen.